vrijdag 30 september 2011

Day 3- 10 things you hate in lolita.

1.  Lolita fashion is very expensive, I don't like that! I want to buy lolita clothes for less money, I guess it would be less exclusive when lolita clothes became cheap.

                   2. Custom taxes?!! It's not really something I hate in lolita but it's connected to lolita.
I think I could buy a nice dress from all the money I had to pay for the customs...

3. The drama, especially on lolita secrets and egl. Most of the time I don't get the fuss about something, why would people worry about stupid things like that! If you have a problem with someone, just tell it directly to her/him.

I like to read the rest of the lolita secrets, I just hate it when it's about personal fights.
Oh and this one above is so funny, why is the iron gate print so expensive? I don't get it!
I absolutely love this print, still I'm not going to buy it. I won't spend 1400 euro on a dress that's only worth 400 euro.

4. Brands who copy each other. I love to see new prints, I don't like to see the same print again and again.

5. I don't like to see famous people who wear lolita ( the wrong way).

6. I hate misconception that lolita is about looking sexy and it's the same as in the book 'Lolita'.

7. People who sell second hand lolita clothing for a huge amount of money.

8. I don't like people who are really into the rules, I think those rules are more like guidelines. I like it more to create a own style. ^^ And were would the lolita style be without people who keep trying new things, it would be so boooooring!

9. I don't like hair accesories, I don't like the way hair accesoires look on me.

10. I hate scammers, do I need to say more?

6 opmerkingen:

 1. You don't like hair accesories?? :O Perhaps you didn't try the right one yet :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien niet! Ik vind haar accesoires leuk alleen niet als ik ze zelf moet dragen. Vaak draag ik ook niet zoveel dingen in mijn haar, alleen een haarband ofzo :P
  Headdresses vind ik prachtig maar het is moeilijk om een geschikte door mijn gezichtsvorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal met je eens op punt 9 na. Ik vind haar accessoires wel leuk, op headbows na. Die staan mij echt totaal niet. :P

  En over de lolita regels... Ik vind dat je ze wel een beetje moet nastreven. Want een minirok met een heeel laag uitgesneden topje is gewoon een lolita. :P
  Maar binnen de lolita regels is er echt ontzettend veel ruimte om te experimenteren, en vreemd genoeg realiseren veel mensen zich niet hoeveel je kunt doen binnen de lolita regels.
  Maar ik neem ook niet alle regels heel nauw hoor.

  En die Iron Gate. Het is een mooi ding. Maar hij is echt heeel duur en ik zou het er ook echt niet voor over hebben. O_o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van hoeden en ronde headdresses, alleen de rest vind ik mezelf op een of andere manier niet staan.

  Ik de regels ben ik het met je eens, het is belangrijk dat ze er zijn. Het is niet de bedoeling om in een minirokje en een topje rond te lopen en dat je denkt dat je dan lolita draagt :P Ik vind het gewoon vervelend dat er mensen zijn die vinden dat het precies volgens de regels moet en dat iets anders echt niet kan.
  Ik vind dat een lolita zich gewoon aan de 'basisregels' hoort te houden en verder is er plaats voor creativiteit. ^^

  Ja, de Iron Gate..
  Hij blijft mooi, maar inderdaad niet de prijs waard. Waar blijven de replica's? Dan gaat de prijs misschien omlaag en dan koop ik heel misschien wel de echte :P *hahaha rare gedachtegang*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mwah ik vrees dat als er replica's komen, de prijs niet zo heel veel zal zakken. Dat is ook niet gebeurd met de Milky Planet en Sugary Carnival van Angelic Pretty. Zelfs de re-release van Sugary Carnival veranderde dat niet. (Het enige is dat ze op Closet Child niet meer binnen 2 minuten uitverkocht zijn...)
  (maar ik kan je gedachtegang wel volgen en vind hem niet zo raar hoor! :p Zo denk ik ook over veel items.)

  Stiekem hoop ik dat Mana gewoon de print opnieuw uitbrengt, of anders een print maakt die er echt ontzettend veel op lijkt. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zou jammer zijn! :P Aan de ene kant vind ik van die gewilde prints wel heel erg leuk en zou ik er wel een willen hebben zolang de prijs maar een beetje redelijk is.

  Dat zou inderdaad wel de oplossing zijn als Mana de print opnieuw uitbrengt. Maar ik weet niet of het de kans erg vergroot om er een te pakken te krijgen, het zal dan wel snel uitverkocht zijn. Ik hoop eigenlijk gewoon op een print die lijkt op een combinatie van de iron gate en de cathedral ( hahaha gewoon een kerk met een hek ervoor, heel orgineel :P)

  BeantwoordenVerwijderen